El canvi climàtic, crisi o oportunitat? – Els Juliols a la UB

MATRICULA’T ARA I TINDRÀS UN 15% DE DESCOMPTE!!!!

Els Juliols són els cursos d’estiu de la Universitat de Barcelona. Són cursos de 20 hores de durada distribuïdes al llarg d’una setmana, en torn de matí o de tarda. Bona part dels cursos es duen a terme a l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, encara que també n’hi ha a altres llocs de la ciutat de Barcelona i en altres municipis. Enguany els cursos tindran lloc del 30 de juny al 25 de juliol.

Els Juliols són cursos oberts a tothom, a estudiants universitaris i de secundària, a treballadors i treballadores que busquen formació o a persones que tan sols es proposen ampliar els seus coneixements. Per poder-hi participar, doncs, no es requereix cap requisit especial, més enllà de la curiositat i les ganes d’aprendre i de prendre part en aquesta activitat.

Aquest any dins l’àrea d’estudi del Medi Ambient, us presentem el curs:

 

El canvi climàtic, crisi o oportunitat?

10320538_595981400498340_8513895746699881496_n

 

El darrer mes de novembre es va presentar el primer dels tres blocs que formen el cinquè informe del canvi climàtic elaborat per l’IPCC (Intergovernmental Panel of Climatic Change) i que culminarà amb la presentació del informe de síntesi en octubre 2014. Un informe com aquest, tant per la gran quantitat de coneixement que aporta com per les seves constatacions i recomanacions no passa desapercebut ni als mitjans de comunicació, ni als governants, ni tampoc a tots aquells que d’una manera o altre estan interessats pel nostre clima i, més enllà, pel nostre món i el seu futur. En aquest context, el curs té com objectiu apropar els participants als trets i novetats més importants, tot desfent possibles mites i concepcions errònies, partint d’un paradigma de desenvolupament sostenible tal vegada en crisi i apropant-nos també al concepte d’oportunitat.

El curs està composat per un programa molt atractiu amb reconeguts experts en la temàtica del canvi climàtic. Podeu consultar el programa AQUÍ.

La coordinació del curs està encapçalada per la Carme Llasat, la Montserrat Llasat (del grup GAMA) i la Rosana Rel.

 

Informació d’interès:

Durada: 20 h

Dates del curs: Del 7 a l’11 de juliol

Horari: tarda, de 16 a 20.30 h

Localització: Barcelona – Edifici Històric de la UB

 

*** Tota la informació i la matrícula la trobareu AQUÍ.